Cumparaturi inteligente, cu buget redus

Aprilie | Publicat de EvolioTeam | 0 comentarii

Se stie, perioada Sarbatorilor este un moment foarte bun pentru cumparaturi, pentru ca acum ai șanse mari sa gasesti produsele dorite la pret redus. Pe site-ul www.evolioshop.com poti achiziționa zeci de produse la un pret mai mic cu pana la 25%!

Profita de timpul liber si explorează noi destinatii cu GPS-ul Auto Hi-Speed 5.0 Full Europa. Acum, doar 249 lei! Gadget-ul este dotat cu soft-ul de navigatie Mireo Don’t Panic si harta Full Europa cu update gratuit pe viata. Sistemul de navigatie ofera functii inteligente si recomandari utilie precum: directii vocale, harti preinstalate, indicator pentru depasirea vitezei, asistenta pentru benzile de mers, etc.
Smart Scooter-ul Evolio X-BOARD este perfect pentru zilele frumoase de primavara. Util și distractiv, permite deplasarea cu o viteza de pana la 12 km/ora si are o autonomie de 15-18 km. Acum, la un pret imbatabil: 1499 lei.

Si pentru ca orice aventura merita retraita, surprinde momentele interesate cu camera video sport iSmart PRO, Full HD 1080P, Wi-Fi, HDMI + Powerbank CADOU la pretul special de 299 lei.

Sarbatori fericite sa aveti!

 

0 comentarii la Cumparaturi inteligente, cu buget redus
Lasa un raspuns