Bratara fitness, unul dintre cele mai populare gadgeturi ale momentului

Iunie | Publicat de EvolioTeam | 0 comentarii

La incheietura mainii, integrati in haine sau plasati in pantofii de sport, senzorii speciali ai dispozitivelor purtabile urmaresc activitatea corpului tau mai eficient ca oricand.

Odata cu dezvoltarea pietei si extinderea ofertei, preturile acestor gadget-uri a scazut si sunt din ce în ce mai populare in randul tuturor celor pasionati de tehnologie.

In portofoliul Evolio poti gasi bratara de fitness LinkFit. Bratara monitorizeaza activitatea fizica a utilizatorului si afiseaza numarul de pasi, distanta parcursa, caloriile arse sau calitatea somnului.

Gadget-ul dispune de ecran tactil ce afiseaza in timp real orice notificare sau modificare a parametrilor de sanatate si permite totodata setarea de alerte prin vibratii usoare. In functie de setarile personalizate aplicate, bratara Evolio Smart Fitness ii aminteste utilizatorului cand e timpul pentru putina miscare, prin functia alerta pentru sedentarism.

In acelasi timp, bratara inteligenta poate fi folosita ca o extensie a smartphone-ului. E mai simplu ca oricand sa fii mereu la curent cu activitatea inregistrata de smartphone-ul tau si sa iti urmaresti evolutia cand faci sport.

 

 

 

 

0 comentarii la Bratara fitness, unul dintre cele mai populare gadgeturi ale momentului
Lasa un raspuns