Impreuna sustinem romanii calificati la Rio 2016

August | Publicat de EvolioTeam | 0 comentarii

Astazi, 5 august 2016, va avea loc deschiderea celei de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice. Competitia se va desfasura in perioada 05-21 august, in Brazilia, la Rio de Janeiro si va reuni 10.500 sportivi din 206 state.

Noutatea acestei editii o reprezinta echipa refugiatilor, formata din 10 sportivi selectati de Comitetul International, ce vor concura sub steagul olimpic. Acestia provin din state ce au fost afectate de conflicte, si pentru ca nu isi pot reprezenta comitatele nationale, s-a luat o astfel de decizie. Deasemenea, in plus fata de editia de la Londra, sunt si cele doua sporturi nou incluse: rugby-ul si golful, care a revenit dupa o pauza de peste 100 de ani.

Lotul olimpic roman va fi format din 97 de sportivi. Acestia vor trebui sa infrunte o competitie acerba pentru a castiga cat mai multe medalii din cele 2500 puse in joc la Rio, cei mai de temut adversari fiind SUA, Brazilia, China, Rusia. Noi avem insa mare incredere in sportivii romani, in experienta si pregatirea lor, si suntem convinsi ca eforturile depuse de ei de-a lungul anilor , isi vor spune cuvantul, ii vor ajuta sa faca o figura frumoasa la Rio si sa obtina rezultate notabile.

Cele dintai confruntari vor incepe inca de pe 6 august, cand se vor disputa si primele finale, la scrima, ciclism-intrecerea pe sosea, si judo.

Sportivii romani s-au calificat la 16 discipline, respectiv : atletism, box, canotaj, ciclism, gimnastica artistica, gimnastica ritmica, haltere, handbal, inot, judo, kaiac-canoe, lupte, scrima, tenis de masa, tenis, tir sportiv.

Incurajam toti suporterii sportivilor romani, care nu au reusit sa ajunga la Rio, sa isi sustina si sa  isi urmareasca sportivul preferat. Acest lucru il pot face mai usor si rapid, de oriunde si oricand, cu ajutorul gadget-urilor noastre performante, ce permit atat conexiune si transfer rapid de date, precum si calitate sporita in redarea culorilor si imaginilor. Pentru toti cei ce isi doresc sa traiasca experienta Rio, ca si cum ar fi prezenti in Brazilia le recomandam : smartphone-ul Evolio S5 si tableta Evolio M8 3G.

Echipa Evolio transmite de aici, de acasa, toate gandurile bune sportivilor romani, le ureaza mult succes, si ii asteapta acasa sanatosi si victoriosi.

 

0 comentarii la Impreuna sustinem romanii calificati la Rio 2016
Lasa un raspuns