Schimba perspectiva cu drona Evolio IFly Pro

August | Publicat de EvolioTeam | 0 comentarii

 

Drona semiprofesionala iFly Pro este dotata cu functii smart si poate zbura pe o raza de pana la 150 m, cu trei viteze de zbor. Stabilizatorul gyro pe sase axe garanteaza un zbor lin, chiar daca nu ai mai pilotat pana acum o drona. Oricand poti realiza intoarceri de 360 °, pentru fotografii si filmari spectaculoase.

Drona beneficiaza de o Camera VGA, Wi-fi, dar si de suport pentru prinderea unei alte camere sport. Camera foto/video se poate folosi impreuna cu smartphone-ul tau folosind aplicatia speciala Evolio iFly pe care o poti descarca din Magazin Play sau App Store. In pachetul camerei foto/video este inclus si suportul de montare pe telecomanda pentru smartphone.

IFly Pro este oricand gata de zbor, decoland printr-o simpla aruncare in aer. Odata aflata in zbor, se va deplasa in directia dorita indiferent de pozitia ei fata de radiocomanda. Drona are 54.00*54.00 cm si o baterie de 2000 mAh ce permite un timp de zbor de 9-10 minute. Pentru incarcare completa, are nevoie de 2-3 ore.

In momentul achizitionarii dronei cumparatorul beneficieaza de garantie de 2 ani si service gratuit in aceasta perioada.

 

 

Mai multe informatii legate de utilizarea dronei IFly Pro, garantie si norme legislative regasiti mai jos:

Garantie 2 ani!

Manualul de utilizare al Dronei iFLY Pro Descarca

Prevederi legislative privind utilizarea Dronelor. Detalii 

 

0 comentarii la Schimba perspectiva cu drona Evolio IFly Pro
Lasa un raspuns