Evolio participă la Fishing & Hunting Expo 2017

Februarie | Publicat de EvolioTeam | 0 comentarii

Evolio participă în calitate de partener oficial al PeApa.ro la Fishing & Hunting Expo 2017- cea mai mare expoziție de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel.

Fishing & Hunting Expo 2017 va avea loc în perioada 03-05 martie, în cadrul ROMEXPO și se va desfășura pe o suprafață totală de peste 7500 mp. În cadrul expoziției vizitatorii vor regăsi zeci de standuri destinate expozanților de profil, restaurante, simulatoare de pescuit, piscină pentru demonstrații de spinning și locuri de joacă pentru copii.

Standul expozițional PeApa.ro  va fi amplasat în pavilionul C4, și va aduce  în atenția vizitatorilor cele mai noi echipamente electrice și electronice marine, precum și accesorii dedicate pescuitului. Și cum „trofeele” pescuite merită să fie surprinse în fotografii sau clipuri video, Evolio va fi prezent la eveniment în cadrul aceluiași pavilion cu gama sa de action camera, respectiv modelele: iSmart Pro, iSmart 4k și iSmart Ultra.

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor vor avea ocazia să descopere noutăți în materie de: echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit; armament, muniţie şi îmbrăcăminte de vânătoare; bărci, caiace și alte tipuri de ambarcaţiuni; motoare de bărci; asociaţii de pescari şi cluburi de pescuit sportiv; ghizi de pescuit și vânătoare; destinații de pescuit și vânătoare; pensiuni din Delta Dunării și nu numai. Deasemenea, în fiecare zi a expoziției vor avea loc prezentări și teste de echipamente de pescuit (lansete, mulinete, fire și naluci) realizate de pescari experimentați.

Workshop-urile și prezentările vor fi și ele la loc de cinste, și vor aduce în fața publicului interesat pe cei mai titrați pescari din România precum: Andrei Vlădeanu, Gabi Tomulescu, Alex Matea, Eugen German, Lucian Constantin, Mălin Mușatescu, Cristi Albu, Zsolt Benzar. Vedetele internaționale Piotr Piskorski – Salmo, Dome Gabor – Haldorado, Walter Tamas – WalterLand, Marco Iseppi – Rapture, Andrea Venturini – Trabucco, vor fi deasemenea prezente în cadrul workshop-urilor.

Accesul în spațiul de eveniment se va face în intervalul orar 10:00 – 18:00 exclusiv în baza unui bilet valid. Pretul biletului va fi de 30 lei de persoană sau 15 lei pentru elevi și pensionari. Primii 8000 de vizitatori care vor achiziționa biletul de intrare la preț întreg, vor primi automat și fără tragere la sorți un tricou și o căciulă-fular.      

 

 

 

0 comentarii la Evolio participă la Fishing & Hunting Expo 2017
Lasa un raspuns