Evolio – sponsor al primului concurs de tranzacționare în mediul real organizat de Bursa de Valori București

Martie | Publicat de EvolioTeam | 0 comentarii

Evolio a susținut prima ediție a concursului „Condus de randament” organizat de Bursa de Valori Bucuruști. „Condus de Randament” s-a desfășurat în perioada octombrie 2016-februarie 2017 și este singurul concurs de tranzacționare din mediul real.

Prin acest concurs Bursa de Valori București și partenerii săi și-au propus să atragă atenția asupra oportunităților de investiții de pe piața de capital din România și să ofere șansa investitorilor individuali  de a face tranzacții.

Iar pentru a face și mai atractiv acest concept, sponsorii au venit în întâmpinarea concurenților cu premii substanțiale precum: călătorii, carduri de cumpărături, abonamente consultanță juridică, vehicule electrice, marele premiu constând într-un autoturism de teren.

Evolio a fost sponsorul câștigătorului de pe locul al patrulea, resprezentat de Dl. Vasile Ileș, pe care l-a premiat cu un smart scooter X-Board L.

Prima ediție a acestui concurs s-a încheiat pe data de 07 martie 2017, iar marele premiu  a fost  câștigat de Ionel Popescu, un investitor de 37 de ani din București. Dl. Ionel Popescu a înregistrat cel mai mare randament din concurs, respectiv 30,34%. Locul 2 a fost adjudecat de Cristian Duță, care a avut un randament de 24,13%, iar locul 3 de Alin Modan, cu un câștig de 24,01%.

Mai multe informații despre aceasta ediție, dar și fotografii de la Gala de Premiere regăsiți aici.

0 comentarii la Evolio – sponsor al primului concurs de tranzacționare în mediul real organizat de Bursa de Valori București
Lasa un raspuns