Accepta provocarea unui Paste Smart !

Aprilie | Publicat de EvolioTeam | 0 comentarii

Cu ocazia Sarbatorii de Paste Evolio te invita la un nou concurs in care sunt puse in joc 5 produse din gama wearable devices, respectiv: trei  ceasuri inteligente – Evolio X-fit, Evolio  X-Watch S, Evolio X-Watch 3 , o bratara fitness smart Evolio X-Fit S si un wearable devices SURPRIZA!!!

In fiecare zi din perioada 10.04.2017-14.10.2017  vei putea castiga prin tragere la sorti unul din gadgeturile mai sus amintite,  daca:

1) esti fan al paginii de facebook Evolio Romania;

2) dai share public  postarii cu anuntul concursului pe profilul tau de Facebook;

3) raspunzi zilnic la o intrebare, intitulata generic  “Intrebarea zilei”,  printr-un comentariu la postarea din ziua respectiva.  Pe toata perioada concursului va fi postata zilnic,  pana in orele 12:00, cate o intrebare pe pagina de facebook Evolio Romania (www.facebook.com/EvolioRomania), la care poti raspunde in aceeasi zi pana la orele 24:00.

Daca ai respectat toti cei trei pasi din mecanismul concursului, ai sanse mari sa fii desemnat castigator chiar a doua zi. Numele tau va fi anuntat pana in orele 18:00 tot pe pagina de facebook Evolio Romania. (Spre exemplu: daca te-ai inscris in concurs in ziua de 10.04.2017, si ai fost validat drept castigator, vei fi anuntat pe 11.04.2017 nu mai tarziu de orele 18:00).

Acestea fiind spuse, echipa Evolio iti ureaza mult noroc!

Regulamentul concursului il gasesti integral aici

 

0 comentarii la Accepta provocarea unui Paste Smart !
Lasa un raspuns