Evolio participa in premiera la Salonul Auto Moto Bucuresti, editia 2017

Aprilie | Publicat de EvolioTeam | 0 comentarii

Evolio se alatura  Salonului Auto Moto Bucuresti, unde va participa in calitate de expozant. Evenimentul va avea loc in perioada 03-07 mai 2017 in Piata Constitutiei, unde vor fi prezentate ultimele noutati si premiere dedicate segmentului auto-moto.

Compania Evolio va fi prezenta in Pavilionul indoor, standul cu numarul B09, dar si outdoor in zona dedicata vehiculelor electrice, pe toata perioada de desfasurare a expozitiei. In cadrul evenimentului Evolio va expune ultimile noutati in materie de vehicule electrice, gps-uri, camere video de actiune, drone precum si cateva  modele nisate, dar foarte moderne de ceasuri si bratari inteligente.

 Vizitatorii standului Evolio vor putea testa si achizitiona produsele preferate la preturi promotionale. Preturile produselor vor fi semnificativ mai mici decat cele afisate in prezent pe site-ul online Evolio si vor fi valabile doar pe perioada de desfasurare a expozitiei.

Spatiul dedicat evenimentului Salonului Auto Moto Bucuresti se va intinde pe intreaga suprafata a Pietei Constitutiei si va gazdui expozanti cu nume sonore, precum: Mercedes, BMW, Volvo, Honda, Toyota, Jaguar, Jeep, Land Rover, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Mazda, Citroen, Kia, Isuzu, Skoda, Seat.

Parada Moto  va deschide oficial sezonul moto incepand cu orele 14:00. Traseul parcurs de motociclisti va fi: Piata Constitutiei – Bdul Unirii – Piata Alba Iulia – Piata Muncii – Bdul Basarabia pana la intersectia Bdul Chisinau si retur pe acelasi traseu.

 Nu vor lipsi nici masinile tunate, care  revin in Piata Constitutiei pe 6-7 Mai, cand va avea loc  concursul de tunning dedicat celor care au masini tunate, accesorizate, inedite, old-timer, spectaculoase ori chiar haioase.

Tot in weekend-ul 6-7 mai va avea loc Drift Grand Prix – un concurs de drift, ce se va desfasura pe o suprafata de 17.000 mp, fiind o premiera pentru Salonul Auto Moto.

 Pe durata celor 5 zile de expozitie vizitatorii Salonului Auto Moto Bucuresti vor beneficia de multe noutati, show-uri, concursuri, dar si de cele mai bune oferte de preturi din 2017 pe segmentele: automobilelor, motocicletelor, tehnologiilor noi, trotinetelor electrice, precum si accesoriilor specifice industriei auto din Romania.

0 comentarii la Evolio participa in premiera la Salonul Auto Moto Bucuresti, editia 2017
Lasa un raspuns