Evolio sustine Bucharest Tehnology Week

Mai | Publicat de EvolioTeam | 0 comentarii

 Evolio sustine Bucharest Tehnology Week prin partciparea sa in calitate de expozant in cadrul editiei 2017. Participarea companiei la acest eveniment este una fireasca, intrucat expozitia  reuneste lideri ai pietei tehnologice nationale si internationale si atrage  anual mii de noi entuziasti ai produselor IT&C.

In cadrul Bucharest Tehnology Week 2017, vizitatorii standului Evolio vor fi intampinati cu produse inovative din categoriile: camere video de actiune, gps-uri auto, drone, vehicule electricebratari fitness si ceasuri inteligente. Pe toata perioada expozitiei  vizitatorii vor putea testa cele mai noi produse lansate sub brandul Evolio de la inceputul anului (ceasul inteligent X-Watch 3, ceasul inteligent X-Watch M, camera de actiune  iSmart Ultra, camera de actiune iSmart 360, gps-ul auto Preciso 5, etc) dar si prototipuri ale produselor de tipul drone, vehicule electrice si ceasuri inteligente ce urmeaza a fi lansate in aceasta vara si ale caror specificatii tehnice vor fi dezvaluite doar in cadrul evenimentului.

Ceasurile inteligente Evolio X-Watch 3 si Evolio X-Watch M in prezent sunt vedetele gamei smartwatch. Device-urile imbina armonios designe-ul cu utilitatea si monitorizeaza evolutia parametrilor fizici si de sanatate. Modelul X-Watch M poate  fi folosit de utilizator inclusiv ca telefon propriu-zise, intrucat dispune de slot pentru card SIM.

Pe segmentul camere de actiune pozitiile fruntase sunt ocupate de Evolio iSmart Ultra si Evolio iSmart 360. Evolio iSmart Ultra este o cameră de acțiune revoluționară ce vine echipată cu unul din cele mai noi și mai puternice procesoare de codare video Ambarella,  senzor optic Panasonic de 12MP, și care filmează real la rezoluția 4K cu 30 frame-uri pe secundă. Camera de actiune Evolio iSmart 360 ofera filmari la 360 de grade cu 30 frame-uri pe secundă si dispune de senzor Sony și obiectiv de tip fish eye de 16MP.

Gama GPS a fost si ea extinsa de curand cu Evolio  Preciso 5. Gps-ul auto este dotat cu ultima versiune a softului de navigație Mireo Don’t Panic și hartă Full Europa. Avand ecran tactil de 5 inch, GPS-ul Preciso 5 oferă funcții inteligente de asistență în trafic si poate reda fotografii, secvențe video, fișiere text și audio.

Portofoliul brandului Evolio este unul foarte diversificat si se adreseaza tuturor tipurilor de consumatori indiferent de varsta, sex, venituri sau cunostinte IT. Pentru aceasta editie a  Bucharest Tehnology Week, Evolio promite sa aduca multa inovatie, voie buna si oferte de pret extraordinare. Standul Evolio va putea fi vizitat la numarul B20 in pavilionul indoor din Piata George Enescu pe intreaga perioada a weekedului 26-28 mai 2017.

 

0 comentarii la Evolio sustine Bucharest Tehnology Week
Lasa un raspuns