English Română

Protecție premium pentru produsele Evolio
garanție prelungită, service express și înlocuire display spart.


GARANTIE EXTINSA
Garantia Premium asigura extinderea perioadei de garantie a unui smartphone sau a unei tablete Evolio cu un an peste perioada standard legala, de doi ani.

Pe toata durata de acoperire oferita de Garantia Premium transportul produselor catre service tur-retur este asigurat gratuit pentru defectele care fac obiectul garantiei.

 


EXPRESS SERVICE >>> O ORA
Prioritate la preluarea si efectuarea operatiunilor in service. Toate solicitarile se rezolva in 48 de ore lucratoare, de la primirea produsului in service-ul Evolio (Grigore Cobalcescu, 39, sector 1, Bucuresti).

Serviciul Garantie Premium acopera toate defectele de natura hardware si software descrise in certificatele de garaníe.

 


INLOCUIRE GRATUITA DISPLAY
In cazul in care produsul sufera socuri mecanice care duc la spargerea display-ului, serviciul Garantie Premium include inlocuirea acestui display. Operatiunea este gratuita o singura data. Inlocuirea display-ului este gratuita pe o perioada de 6 luni de la data achizitiei produsului.

! Pentru produsele care au inclusa in pachetul initial de vanzare si inlocuire gratuita de display (Evolio M5 si X5), Garantia Premium include: Garantie standard extinsa la 3 ani, Express service, Prelungirea perioadei de inlocuire gratuita a display-ului la 12 luni.

Puteti accesa termini si conditii garantie premium aici