English Română
GPS Auto Hi-Speed 4.3" Full Europa

GPS Auto Hi-Speed 4.3" Full Europa

Intuitiv si usor de utilizat, noul GPS Evolio HI-SPEED 4.3 ofera o experienta placuta atunci cand sunteti la volan, transformandu-se in partenerul dumneavoastra de incredere.
VEZI PRET

Harta Full Europa cu update pe viata

Dispozitivul GPS Evolio Hi-Speed 4.3 este dotat cu soft-ul de navigatie Mireo Don’t Panic si harta Full Europa cu update gratuit pe viata (intreaga durata de functionare a dispozitivului). Sistemul de navigatie include avertizari privind depasirea limitei de viteza, prezenta camerelor radar, si, totodata, arata si numeroase puncte de interes in zona de deplasare precum restaurante, unitati de cazare si altele.

Procesor puternic

Sistemul de navigatie GPS Evolio Hi-Speed 4.3 este echipat cu un procesor puternic ce asigura o navigare continua in meniu si o cautare rapida a rutelor catre adresa dorita. Dispozitivul are o interfata prietenoasa si intuitiva fiind foarte usor de utilizat.GPS-ul auto Evolio Hi-Speed 4.3 se conecteaza rapid la sateliti cu ajutorul antenei interne GPS cu 32 de canale si calculeaza intr-un timp redus cea mai avantajoasa ruta pana la destinatie.

Design elegant si kit auto inclus
Navigatorul GPS Evolio Hi-Speed 4.3 are un design elegant, slim, textura carcasei fiind anti-alunecare. Pachetul de vanzare cuprinde inclusiv kit-ul auto cu suportul pentru parbriz dedicat.Noul dispozitiv auto GPS are o memorie interna de 4GB, suficienta pentru a acomoda harta Europei si permite si extinderea acesteia cu pana la inca 8 GB prin card Micro SD.

Pachetul contine: incarcator auto, suport prindere parbriz, cablu de date USB, manual de utilizare si certificat de garantie. comenzi telefonice 021.300.2004

 


Evolio lansează M4 Magic, primul smartphone accesibil din România cu Android 5.0

Bucureşti, 5 mai 2015. Noul smartphone Evolio M4 Magic este primul terminal sub brand românesc, la preț accesibil, care rulează versiunea 5.0 Lollipop de la Android si sistemul audio ”Magic Sound”.

CITESTE

Servicii de suport Evolio

Prin emailsuport@evolio.ro
Yahoo! Messengerevolio.shop

Abonare la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, oferte speciale sau actualizari pe care le gasesti in casuta ta postala.