English Română
GPS Auto Hi-Speed 5.0 Full Europa

GPS Auto Hi-Speed 5.0 Full Europa

Intuitiv si usor de utilizat,  GPS-ul Evolio HI-SPEED 5.0 ofera functii inteligente + Update Gratuit al hartilor pe viata.
VEZI PRET

GPS auto Evolio, cu harta Full Europa si update pe viata, se conecteaza rapid la sateliti si calculeaza in cel mai scurt timp ruta optima catre destinatia dorita.

Actualizare a Hartilor pe Viata

Dispozitivul GPS Evolio Hi-Speed 5.0 este dotat cu soft-ul de navigatie Mireo Don’t Panic si harta Full Europa cu update gratuit pe viata (intreaga durata de functionare a dispozitivului).
Sistemul de navigatie ofera functii inteligente si recomandari utilie precum: directii vocale, harti preinstalate, indicator pentru depasirea vitezei, asistenta pentru benzile de mers, etc.

Procesor puternic

Usor de folosit, cu un ecran clar si luminos de 5 inch sistemul de navigatie GPS Evolio Hi-Speed 5.0 este echipat cu un procesor puternic ce asigura o navigare continua in meniu si o cautare rapida a rutelor catre adresa dorita.
Dispozitiv-ul auto GPS are o memorie interna de 4GB si este prevazut cu Slot de card Micro SD astfel incat puteti exdinde memoria aparatului dumneavoastra cu ajutorul unui card Micro SD de cel mult 8 GB.

Ecran tactil de 5.0 si design elegant

Navigatorul GPS Evolio Hi-Speed 5.0 are un design elegant, slim, textura carcasei fiind anti-alunecare.
Pachetul de vanzare cuprinde harta Europa preinstalata, ventuza pentru montare pe parbriz, incarcator auto, cablu USB si  manual de utilizare.
Designul sistemului de navigatie se imbina perfect cu functionalitatile acestuia, dispozitivul putand reda fisiere foto, video si audio, avand difuzor integrat si iesire audio Jack.

Pachetul contine: incarcator auto, suport prindere parbriz, cablu de date USB, manual de utilizare si certificat de garantie.

comenzi telefonice 021.300.2004


Evolio lansează cele mai accesibile smartphone-uri cu Android 6.0, M5Pro și M6

M5Pro și M6, două smartphone-uri ce îmbină armonios designul rafinat, procesorul de ultimă generație și funcționalitatea de excepție dată de cel mai nou Android 6.0 Marshmallow.

CITESTE

Servicii de suport Evolio

Prin emailsuport@evolio.ro

Abonare la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, oferte speciale sau actualizari pe care le gasesti in casuta ta postala.