English Română
Smart Scooter X-Board A8, Negru

Smart Scooter X-Board A8, Negru

Sigur, inteligent si usor de controlat, X-Board A8 te duce oriunde ai nevoie rapid si in siguranta.
CUMPARA

Siguranta si libertate de miscare

Hoverboard-ul este uimitor prin usurinta cu care poate fi manevrat. Astfel, daca utilizatorul doreste sa mearga in fata sau intr-o directie laterala, nu trebuie decat sa incline usor ghidonul in directia respectiva.

Pentru ca dispune de tehnologie de control de ultima generatie, ce functioneaza in tandem cu diversi senzori si procesoare avansate, hoverboard-ul confera flexibilitate maxima si usurinta in utilizare.

X-Board A8 este un smart scooter echipat cu roti de 10’ si este un mijloc de transport perfect pentru plimbarile relaxante in aer liber si pentru deplasarile din oras ,evitand aglomeratia din trafic.

Viteza si confort

A8 este un vehicul personal de transport, care permite deplasarea la viteza sporita in conditii optime de siguranta si confort.

Echipat cu doua motoare de 350 W fiecare si roti pneumatice de 10 inch, hoverboard-ul depaseste cu usurinta denivelarile intalnite si reuseste sa atinge o viteza de peste 10 de Km/h.

Echilibru si stabilitate

Scooter-ul electric A8 este un vehicul stabil, prevazut cu o platforma comoda si maner ajustabil astfel incat utilizatorul sa poata controla vehiculul intr-un mod cat mai practic.

Fiabilitate si autonomie sporita

X-Board A8 are o autonomie ridicata, utilizatorul putandu-se bucura de o calatorie de peste 10 Km. Acest lucru se datoreaza in principal bateriei Samsung Lithium-Ion. Pentru reincarcarea completa a bateriei este necesar un timp de 2-3 ore.

Bateria Li-ion de 5.8 Ah confera mai multa autonomie si fiabilitate permitand o deplasare pe o distanta de 17-20 Km fara reincarcare.

 


CUMPARA


Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant, sensor de puls si functii de asistent si antrenor personal.

Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant si sensor de puls.

CITESTE

Servicii de suport Evolio

Prin emailsuport@evolio.ro

Abonare la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, oferte speciale sau actualizari pe care le gasesti in casuta ta postala.