English Română
Ceas inteligent X-Watch Sport, cu GPS, Negru

Ceas inteligent X-Watch Sport, cu GPS, Negru

Evolio X-watch Sport este ceasul multisport cu conectivitate bluetooth care beneficiaza de GPS, Senzor Puls, Barometru si Notificari Smart.
CUMPARA

Localizare GPS
X-watch Sport urmareste traiectoria fiecarei miscari. Indiferent de locul in care te duci, ceasul va inregistra cu acuratete coordonatele locatiei in care te afli.

Sursa de informatii
Fie ca preferi muntele sau marea, X-watch Sport iti furnizeaza ori de cate ori ai nevoie informatii legate de altitudine, temperatura si presiune atmosferica.

Monitorizare Puls
X-watch Sport iti ofera valoarea pulsului fie ca realizezi o masuratoare unica sau continua. Astfel vei putea sa reduci sau sa iti dozezi in mod optim efortul fizic.

Functii multisport
Cu X-watch Sport te bucuri de libertatea de a alege. Ceasul monitorizeaza 6 sporturi, pentru ca tu sa poti opta pentru activitatiile care iti plac: alergare, ciclism, drumetie, mers, etc.

Aplicatie smart
Evolio X-watch Sport dispune de o aplicatie smart, ce permite stocarea si gestionarea datelor inregistrate direct din smartphone-ul tau. Transferul informatiilor inregistrate de smartwatch in telefon il realizezi rapid cu ajutorul functiei bluetooth, X-watch Sport fiind compatibil cu versiunile IOS si Android.

Conexiune extinsa
Conectat prin Bluetooth la smartphone, X-watch Sport poate fi folosit pentru comunicare telefonica si citire SMS, emailuri, notificari facebook, twitter, whatsapp, skipe.

Incarcare inovativa
X-watch Sport iti aduce ca noutate dockingul - un mod inovativ si foarte practic de incarcare a bateriei. Dockingul este in acelasi timp o baterie portabila externa, cu ajutorul caruia ceasul poate fi incarcat complet oriunde si oricand.

Reinventeaza-te in fiecare zi
Cu X-watch Sport iti poti personaliza diplayul in functie de starea de spirit si stilul preferat.

Design Sport Profesional

  • Suprafata mata din aliaj de zinc;
  •  Display touch IPS circular color de 1.3 inch;
  •  Carcasa din aluminiu – certificare IP54  ;
  •  Buton rotativ “Face Dial”;
  • Curea din cauciuc pentru mai mult confort;

CUMPARA


Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant, sensor de puls si functii de asistent si antrenor personal.

Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant si sensor de puls.

CITESTE

Servicii de suport Evolio

Prin emailsuport@evolio.ro

Abonare la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, oferte speciale sau actualizari pe care le gasesti in casuta ta postala.