English Română
Smartwatch Evolio X-Watch 3

Smartwatch Evolio X-Watch 3

X-Watch 3 este un ceas inteligent ce îmbină armonios design-ul cu utilitatea. Liniile masculine și finisajele de calitate superioară fac din X-watch 3 un accesoriu foarte atractiv, pe care îl remarci  numaidecât.
CUMPARA

Designul modern care ti se potriveste!

X-Watch 3 este un ceas inteligent ce imbina armonios design-ul cu utilitatea. Liniile masculine si finisajele de calitate superioara fac din X-Watch 3 un accesoriu foarte atractiv, pe care il remarci imediat. Dispozitivul dispune de ecran IPS dreptunghiular de doar 1.54 inch si faciliteaza atat comunicarea cat si monitorizarea parametrilor de sanatate.

Pregatit pentru mai multa actiune!

Cu X-Watch 3 vei sti cu exactitate in orice moment numarul pasilor efectuati, distanta parcursa si numarul caloriilor arse, ca efect al efortului fizic depus. Iar atunci cand pierzi notiunea timpului si uiti sa te pui in miscare, X-Watch 3 isi reaminteste pentru tine si te avertizeaza in legatura cu perioadele prelungite de inactivitate.

Mereu conectat

X-Watch 3 te mentine conectat cu smartphone-ul tau prin intermediul functiei Bluetooth. Astfel de fiecare data cand primesti un mesaj, un e-mail sau un apel telefonic, ceasul vibreaza delicat sau te avertizeaza sonor, iar notificarile sunt afisate in mod automat pe ecran. X-Watch 3 iti ofera posibilitatea de a raspunde prin SMS sau chiar efectua apeluri.

Progresam impreuna

Pentru ca tu sa atingi performante indraznete ti-am pus la dispozitie o aplicatie pentru smartphone. Aceasta iti permite monitorizarea si stocarea datelor inregistrate de smartwatch direct in smartphone-ul propriu. Gadget-ul poate fi conectat la orice smartphone, indiferent ca foloseste sistemul de operare Android (Orginal 4.3 sau superior) sau IOS (versiunea 7.0 sau superior) . Tot ce ai de facut este sa iti setezi obiectivele sportive, apoi lasa-te ghidat de X-Watch 3 si aplicatia dedicata pentru a le atinge cat mai rapid.


CUMPARA


Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant, sensor de puls si functii de asistent si antrenor personal.

Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant si sensor de puls.

CITESTE

Servicii de suport Evolio

Prin emailsuport@evolio.ro

Abonare la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, oferte speciale sau actualizari pe care le gasesti in casuta ta postala.