English Română
  23SEP

Evolio lanseaza x-Watch, primul ceas inteligent din portofoliul unui brand românesc
Bucuresti, 23 septembrie. Evolio, unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală de IT&C, anunţă lansarea primului smartwatch sub brand românesc.

x-Watch  este în acelaşi timp un ceas elegant, cu finisaje premium, cât şi un gadget  care îmbunătăţeşte experienţa de viaţă şi de comunicare a utilizatorilor.

Ceasul dispune de un display IPS de 1.22" FQVGA 240*204 pixeli şi poate fi folosit atât la efectuarea de convorbiri telefonice cât si comunicare prin mesaje fără a fi nevoie de a scoate smartphone-ul din buzunar sau geantă.

„Piaţa mondiala a dispozitivelor portabile se va tripla în următorii 5 ani, de la 10 miliarde de dolari in 2015 la 30 de miliarde in 2020 conform ultimelor estimari. In Romania piata de ceasuri inteligente in 2015 este estimata la aproximativ 5 milioane de euro, iar in 2016 va depasi 10 milioane de euro. Dipozitivele wearable devin din ce în ce mai populare şi în România şi ne bucurăm că am reuşit să dezvoltăm  pentru piaţa locală un smartwatch fiabil, la un preţ accesibil. Este un dispozitiv la care echipa a lucrat mai mult decât am preconizat iniţial, însă de pe 01 Octombrie va fi disponibil la precomandă.  xWatch  se poate conecta la orice smartphone,  indiferent că foloseşte sistemul de operare Android sau IOS şi oferă o experienţă superioară de comunicare şi de interacţiune”, declară Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.

x-Watch notifică utilizatorul în privinţa mesajelor primite, permiţând citirea acestora şi trimiterea unor răspunsuri predefinite, toate acestea direct de pe ecranul ceasului. În acelaşi timp, x-Watch dispune de o serie de funcţii ce afişează parametri importanţi pentru o viaţă mai sănătoasă: măsurarea pulsului, măsurarea paşilor şi a caloriilor consumate, reminder de sedentarism şi monitor pentru calitatea somnului.
xWatch dispune de organizer digital cu functie „reminder” si de functie antifurt, avertizandu-te când te-ai depărtat cu mai mult de 15 m de smartphone-ul cu care este conectat.

Ceasul poate fi customizat prin alegerea unui ecran si a temei preferate din 9 variante posibile. Autonomia ceasului este de 2 până la 5 zile de funcţionare.

Doar pe 1 octombrie 2015, incepand cu ora 8.00, se poate cumpara ceasul inteligent X-Watch la pretul promotional de 249 lei, in regim de precomanda. Oferta este valabila exclusiv pentru primele 100 de comenzi plasate pe evolioshop.com. Atentie, fiecare client poate cumpara un singur produs la pret redus!

Taguri: evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »